​Hjemligt botilbud til autister giver aflastning

Zebisgaard har eksisteret i over 11 år, og er et botilbud for børn og unge med særligt behov. Bostedet er beliggende i Vodskov i Nordjylland – tæt på Aalborg. Vi har dog også mange beboere fra Midtjylland samt flere steder.

Vi er bevidste om, at det kan være svært at lade sit barn flytte hjemmefra. Dette har vi stor erfaring med, og vi er klar til at hjælpe, når tankerne bliver for tunge og spørgsmålene kommer. Vi plejer at sige, at vores botilbud er barnets andet hjem. Jeres og barnet hjem er det rigtige hjem. Vi er ydmyge i forhold til, at I er eksperterne i jeres barns liv på godt og ondt. Vi anvender et hjemligt sprog, så børnene ikke får en oplevelse af, at de vokser op på en institution.

Ulla åbnede Zebisgaard i 2008, hvor hun herefter har været grundlæggeren af kulturen. Hun er veluddannet inden for området og er herudover tegnsprogsuddannet.

Alle vores medarbejdere er faguddannede

Fælles for alle voksne på vores botilbud er, at vi er uddannede – og via kurser og efteruddannelse, er vi opdaterede inden for den seneste og nyeste viden på aflastning- og autismeområdet samt det øvrige pædagogiske felt.

Vi anvender skemaer og hjælpemidler, så barnet får en fornemmelse, erkendelse og forståelse af sit eget liv. Livskvalitet har alle ret til, og barnet ret til at have indflydelse på, hvad det gode liv er. Således er vi alle forskellige. Vi har i dag 14 ansatte, hvilket er din garanti for, at ingen børn eller unge bliver ”overset” hos os.​

​Ring til os for at høre mere om vores botilbud

Hvis I påtænker, at jeres barn skal flytte ind på vores botilbud til autister, enten i aflastning eller i længere tid, er I meget velkomne til at ringe. I er også velkommen til at komme forbi os se, at Zebisgaard er et dejligt sted.

Ring gerne til os og hør mere på telefon 96 38 55 99 eller mobil: 29 65 60 14. Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende os en e-mail på: info@zgc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

Skriv til Zebisgård i dag

Har du brug for mere information omkring vores opholdssted, er du altid velkommen til at skrive til os.

 Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os i dag på telefon: 96 38 55 99 eller mobil: 29 65 60 14.

Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende os en e-mail på: info@zgc.dk

Vi skrives ved!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi

​Opholdsstedet Zebisgaard

CVR: 31211484

Kontakt

Tlf.: 96 38 55 99 / 29 65 60 14

E-mail: info@zgc.dk