Hjemligt botilbud til børn med autisme

Zebisgaard har eksisteret i 16 år, og er et botilbud for børn og unge med særlige behov. Bostedet er beliggende i Vodskov i Nordjylland – tæt på Aalborg.  Vi har modtager dog også børn  fra Midtjylland samt det øvrige Jylland.

Vi er bevidste om, at det kan være svært at lade sit barn flytte hjemmefra. Dette har vi stor erfaring med, og vi er klar til at hjælpe, når tankerne bliver for tunge og spørgsmålene opstår. Vi plejer at sige, at vores botilbud er barnets andet hjem. Jeres og barnets hjem er det rigtige hjem og vi ved, I er eksperterne i jeres barns liv på godt og ondt. Vi anvender et hjemligt sprog. Hos os er der voksne, vi omtaler os ikke som pædagoger.  Der findes ikke ord som "Vagter" "Vagtværelser" og "Vagtplaner"  Vi er meget omhyggelige med hvorledes vi anvender sproget. Børnene ikke får en oplevelse af, at de vokser op på en institution. 

Ulla åbnede Zebisgaard i 2008 og er grundlæggeren af kulturen. Hun er veluddannet inden for området og er herudover tegnsprogsuddannet.

Alle vores medarbejdere er faguddannede

Fælles for alle voksne på vores botilbud er, at vi er uddannede – og via kurser og efteruddannelse er vi opdaterede inden for den seneste viden på autismeområdet og det generelle arbejde med børn og unge med specielle behov. Vi anvender skemaer og hjælpemidler, så barnet får en fornemmelse, erkendelse og forståelse af sit eget liv. Livskvalitet har alle ret til, og barnet har ret til at have indflydelse på, hvad det gode liv er. Således er vi alle forskellige. Vi har i dag 13  ansatte, hvilket er din garanti for, at ingen børn eller unge bliver ”overset” hos os. ​

Ring til os for at høre mere om vores botilbud til børn

Hvis I påtænker, at jeres barn skal flytte ind på vores botilbud til børn og unge med autisme, er I meget velkomne til at ringe. I er også velkommen til at komme forbi os og se, hvad I synes om Zebisgaard.

Ring gerne til os og hør mere på telefon 96 38 55 99 eller mobil 29 65 60 14. Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende os en e-mail på: info@zgc.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skriv til os

Skriv til Zebisgård i dag

Har du brug for mere information omkring vores opholdssted, er du altid velkommen til at skrive til os.

 Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os i dag på telefon: 96 38 55 99 eller mobil: 29 65 60 14.

Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende os en e-mail på: info@zgc.dk

Vi skrives ved!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi

​Opholdsstedet Zebisgaard

CVR: 31211484

Kontakt

Tlf.: 96 38 55 99 / 29 65 60 14

E-mail: info@zgc.dk