Visitation

Kommunen visiterer i samarbejde med lederen. Der afholdes et forudgående møde med kommunen. Mødet er åbent for deltagelse af barn, forældre, tilsyn m.fl. Barn og forældre kan forinden besøge Zebisgaard. Der kan ligeledes fremsendes beskrivelse af Zebisgaards tilbud, hvilken også er tilgængeligt på hjemmesiden. Zebisgaard tilbyder ligeledes at besøge forældrene for at introducere tilbudet. Der aftales tidsramme for beslutning, indflytning med videre på mødet hvor også en plan for indflytningsperioden vil blive udarbejdet.

Forløb ved indflytning

I indflytningsperioden – de to første uger – vil der være tilrettelagt et særligt forløb alt efter barnets/forældrenes behov. I denne periode vil der være en fast gennemgående medarbejder, der sikrer modtagelse og introduktion til stedet, de øvrige børn og rundvisning i lokalområdet.

Der er fokus på tillids og relationsopbygning.

Ved indflytning er der, sammen med barnets primærpersoner og lederen, et indflytningsmøde og herefter et kvartalsmøde, hvor der udarbejdes beskrivelser, status og fremadrettede planer på baggrund af stedets observations- og iagttagelsesmetoder.

Økonomi​

​For at se priserne, henvises der til:

www.tilbudsportalen.dk

Skriv til os

Skriv til Zebisgård i dag

Har du brug for mere information omkring vores opholdssted, er du altid velkommen til at skrive til os.

 Vi står klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have.

Ring til os i dag på telefon: 96 38 55 99 eller mobil: 29 65 60 14.

Du kan også udfylde kontaktformularen eller sende os en e-mail på: info@zgc.dk

Vi skrives ved!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hvem er vi

​Opholdsstedet Zebisgaard

CVR: 31211484

Kontakt

Tlf.: 96 38 55 99 / 29 65 60 14

E-mail: info@zgc.dk